Evakuace ZŠ Rokytnice v Orl. h.



Sbor dobrovolných hasičů
Rokytnice v Orlických horách
U Nádraží 572
517 61 ROKYTNICE V ORL. H.



tísňová linka: 150
linka IZS: 112

tel: +420 731 127 603
tel: +420 732 928 210

e-mail: sdh.rokytnice@centrum.cz

e-mail administrátora:
hasicirokytnicevoh@gmail.com

website: www.hasicirokytnicevoh.ic.cz

Napište nám Vaše náměty a připomínky

 

počítadlo.abz.cz


KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PODPOŘIL

ČINNOST SBORU V ROCE 2023
   Na rok 2023 jsme uspěli s žádostí o dotaci od Královéhradeckého kraje na podporu činnosti SDH Rokytnice v Orlických horách v roce 2023.
   Královéhradecký kraj podpořil uskutečnění vyhodnocení soutěže Rokytnický Florián pro rokytnické mladé hasiče, mezinárodní soutěž Rokytnická šedesátka v projektu Soupeření mladých hasičů bez hranic, Víkendové soustředění rokytnických mladých hasičů na Říčkách a především Oslavy 150 let od založení rokytnického sboru dobrovolných hasičů.
   Materiálně kraj podpořil kolektiv mladých hasičů vznikem regálů na závodní materiál do „Dětské hasičárny“ a účast na 36 závodech, za kterými se najezdilo téměř 14.000 km. Na soutěžích jsme se probojovali až na Mistrovství ČR v disciplíně jednotlivců v běhu na 60m s překážkami a i v disciplíně družstev Závodu hasičské všestrannosti a brannosti. Ve většině ostatních absolvovaných soutěží se držíme také na špičce. Úspěchy mladých hasičů reprezentujeme Královéhradecký kraj i na nejvyšších soutěžích.
   Tímto Královéhradeckému kraji děkujeme, že jsme mohli dle našich představ a na úrovni uskutečnit soutěže a akce pro mladé hasiče, oslavy 150 let našeho sboru a pořízení regálů, které zefektivní tréninky. Za podpory Královéhradeckého kraje mají mladí hasiči možnost využívat svůj volný čas smysluplně - pro sport, kulturu a další hasičskou volnočasovou činnost.
   

Za SDH Rokytnice v Orlických horách Bc. Jakub Zimmer, vedoucí mládeže    















Více o podpořených akcích:

     ROKYTNICKÝ FLORIÁN

     ROKYTNICKÁ ŠEDESÁTKA

     REGÁLY DO DĚTSKÉ HASIČÁRNY

     VÍKENDOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ

     OSLAVA 150 LET OD ZALOŽENÍ SDH

Zveřejněno 18.12.2023, Vojtěch Zimmer            
 
Skok na titulní stránku Skok nahoru    NOVINKY     JEDNOTKA     TECHNIKA     PŘEHLED ZÁSAHů     MLADÍ HASIČI     FOTO     KONTAKTY 
***WEBSITE Fire Department Rokytnice v Orl. h.***       © 2007-2023 no copyright / author Petr Buchal & Jakub Zimmer & Vojtěch Zimmer